full screen background image

Corlăţean participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Externe

titus corlatean 2     Ministrul Titus Corlăţean va participa la Bruxelles, la reuniunea miniştrilor de Externe din statele membre UE.

Principala temă a discuţiilor din cadrul Consiliului Afaceri Externe va fi legată de situaţia din Ucraina, inclusiv din perspectiva evoluţiilor recente din estul şi sudul acestei ţări.

De asemenea, miniştrii de Externe vor avea un schimb de opinii cu preşedintele în Exerciţiu al OSCE, Didier Burkhalter, pe marginea activităţii organizaţiei, cu accent pe Misiunea Specială de Monitorizare a OSCE în Ucraina.

“Tema principală a discuţiilor din cadrul Consiliului Afaceri Externe o va reprezenta situaţia din Ucraina, inclusiv din perspectiva evoluţiilor recente din estul şi sudul Ucrainei. Vor fi analizate modalităţile de acţiune ale Uniunii Europene în actualul context. Miniştrii de externe vor avea un schimb de opinii cu Preşedintele în Exerciţiu al OSCE, Didier Burkhalter, pe marginea activităţii organizaţiei, cu accent pe Misiunea Specială de Monitorizare a OSCE în Ucraina”, se arată într-un comunicat transmis duminică de MAE.

comments

comments




Leave a Reply

avatar