full screen background image

Tineri arestaţi după ce au comis mai multe furturi, în Vatra Dornei

arestat     Poliţiştii dorneni au reuşit să prindă, după două zile de cercetări, doi tineri care comiseseră mai multe furturi pe raza localităţii. Cei doi se află în arestul IPJ Suceava.

Joi dimineaţă, la ora 08.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, de un bărbat, de 77 de ani, din localitate, despre faptul că, în perioada 6-8 mai, persoane necunoscute i-au sustras, din autoturismul proprietate, un aparat GPS.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, au fost identificați autorii furtului ca fiind doi bărbaţi, de 25 de ani și 23 de ani, ambii din localitate, care au vândut GPS-ul sustras și o bormașină, către o terță persoană.

Din cercetări, făptuitorii au recunoscut că, pe 6 mai, au escaladat gardul locuinței părții vătămate și au pătruns în garaj, iar din autovehiculul neasigurat, au sustras un GPS, pe care l-au vândut cu 90 de lei.

În legătură cu bormașina pe care au vândut-o, cei doi au recunoscut că au sustras-o, în aceeași zi, din lada autoutilitarei aparţinând unui localnic, de 40 de ani, care se afla parcată pe str. Mălinilor, din municipiul Vatra Dornei.

Valoarea totală a bunurilor sustrase este de 1.050 de lei, care au fost recuperate și predate părților vătămate.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, vineri, să fie prezentați Parchetului și ulterior instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar