full screen background image

Primăria nu mai tolerează abateri de la graficul de intervenţii la reţelele de apă şi de canalizare

RETELE 2     Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a atenţionat pe constructorii din proiectul de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi a reţelelor de canalizare că nu va mai accepta nicio abatere de la graficele de lucrări.

O ultimă prelungire a fost acceptată în urmă cu circa 5 săptămâni, noul termen, stabilit de comun acord, fiind data de 31 mai 2014.

Lungu este nemulţumit de faptul că, după zilele libere de Paşte şi 1 şi 2 mai, constructorii nu au intrat cu toate forţele în fronturile de lucru.

În ciuda faptului că se apropie jumătatea lunii mai, aceştia au invocat, printre altele, faptul că încă nu sunt pornite staţiile de asfalt.

Lungu: “Mai trebuie să avem şi chef de muncă, pentru a putea recupera acolo unde avem întârzieri şi duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Cred că este ultima prelungire de grafice şi ne vom ţine ca termenul de 30 de mai să fie respectat. Apreciez fermitatea cu care inspectorii Primăriei urmăresc aducerea străzilor la starea iniţială. În măsura în care se vor termina lucrările, vom turna covoare asfaltice pe fonduri proprii, pentru că, indiferent cât am face noi scandal la constructori, pământul se lasă ori face cocoaşe şi niciodată nu se mai poate ajunge la nivelul iniţial”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar