full screen background image

Braconieri din Neamţ, prinşi cu o ciută împuşcată la Crucea

ciuta     Patru bărbaţi din judeţul Neamţ au fost prinşi, azi noapte, la braconat, într-o pădure din localitatea Crucea. În portbagajul maşinii în care se aflau cei patru, a fost găsită o ciută împuşcată.

Pe 9 mai, la ora 02.15, agenţii Postului de poliție Crucea au fost sesizaţi despre faptul că, în locul numit “Izvorul Rău”, de pe raza comunei Crucea, s-au auzit focuri de armă.

Echipaje mixte de poliție din cadrul Poliției orașului Broșteni și lucrători ai Ocolului silvic Crucea au identificat și oprit, pe DN 17 B, pe raza comunei Crucea, autoturismul condus de un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Neamţ.

Din autoturism a fost aruncată o armă artizanală de vânătoare, care a fost ridicată pentru cercetări, iar în urma controlului efectuat, în portbagajul mașinii a fost găsit o femelă de cerb împuşcată.

În autoturism se mai aflau trei bărbaţi, de 37 de ani, 30 de ani şi 44 de ani, toţi din comuna Vânători Neamț, judeţul Neamţ.

Cercetările au fost preluate de Serviciul arme, explozivi, substanţe periculoase, pentru comiterea infracțiunilor de asociere în vederea comiterii de infracțiuni și braconaj cinegetic.

comments

comments




Leave a Reply

avatar