full screen background image

Accident cu părăsirea locului faptei, pe Aleea Lalelelor, din Suceava

accident     Joi seara, la ora 19.04, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat o tânără, de 18 ani, din judeţul Vaslui, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie, iar conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei.

În prezenţa poliţiştilor, victima a declarat faptul că, la ora 18.00, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe partea carosabilă a străzii Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava, a fost lovită de un autovehicul, a cărui marca şi număr de înmatriculare nu le-a reţinut, suferind vătămări corporale.

Aceasta a precizat faptul că, după impact, conducătorul autovehiculului a părăsit locul producerii accidentului.

Ulterior, la ora 21.20, la sediul Poliţiei municipiului Suceava, s-a prezentat un bărbat, de 69 de ani, din municipiul Suceava, care a declarat faptul că, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Aleea Lalelelor, din municipiul Suceava, a atins, cu oglinda dreapta, o persoană de sex feminin, ce se deplasa în calitate de pieton, împreuna cu alte trei persoane, pe partea carosabilă.

După impact a oprit autoturismul şi a discutat cu persoana respectivă, aceasta declarându-i că nu a suferit leziuni, fapt pentru care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, până în comuna Ilişeşti, pentru a-i duce mamei sale nişte medicamente, după care s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Suceava, pentru a anunţa evenimentul rutier.

Conducătorul auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar