full screen background image

Prădat de geanta cu acte şi bani, într-un restaurant sucevean

portofel cu bani     Un sucevean a rămas fără o geantă cu bani şi acte, în timp ce se afla într-un restaurant din localitate.

Luni, la ora 21.07, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Poiana Stampei, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se afla într-un restaurant din municipiul Suceava, persoane necunoscute i-au sustras o geantă cu bunuri personale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.00, la ieșirea din serviciu, victima a mers la un restaurant, pentru a servi mas.

Cu această ocazie cu care, la masă a venit o persoană de sex masculin care i-a oferit insistent spre vânzare un parfum și s-a așezat în laterala reclamantului, cu fața spre el, fără să comande vreun produs.

La plecare, victima a constatat că de pe spătarul scaunului îi lipsește geanta în care avea documente personale și alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 800 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar