full screen background image

Peste 250 de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     În prezent,la Casa Judeţeană de Pensii Suceava a început eliberarea biletelor de tratament, pentru cea de-a VII-a serie a anului 2014.

Numărul de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava  pentru această serie este de 253 de bilete, iar plecarea în staţiune se va face în intervalul 21 – 25 mai.

Cele 253 de bilete de tratament alocate Casei  udeţene de Pensii Suceava, vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Bizuşa, Bălţăteşti, Căciulata, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun ,Nicolina,Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sovata,Târgu Ocna,Techirghiol,Vatra Dornei.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost  afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de internet.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament,se pot  prezenta la sediul instituţiei, cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii aprilie 2014.

La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de catre titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

comments

comments




Leave a Reply

avatar