full screen background image

Case ai căror proprietari sunt plecaţi în străinătate, jefuite de hoţi

furturi-din-locuinte     Poliţiştii din Voitinel şi din Gura Humorului au fost sesizaţi, luni, despre furturi din două case ai căror proprietari sunt plecaţi în străinătate.

La ora 11:30, agenţii Postului de poliție Voitinel au fost sesizați despre faptul că, în perioada 4/0 mai, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a locuinței aparținând unui bărbat, de 27 de ani, din localitate, plecat la muncă în străinătate.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, dintr-o anexă a locuinței cu destinația de garaj, persoane necunoscute au sustras ustensile electrice și patru cauciucuri.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

La ora 12.50, o tânără, de 22 de ani, din oraşul Gura Humorului, a sesizat poliția despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din interiorul locuinţei mai multe bunuri.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că locuinţa aparţine tatălui reclamantei, plecat de mai mulţi ani, împreună cu familia, în Germania, la muncă.
Luni, când reclamanta a revenit la domiciliu, a constatat că geamul de la baie este deschis, iar din interior îi lipsesc obiecte de îmbrăcăminte și mai multe recipiente cu parfum.
În cauză s-a întocmit dosar penal ,pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar