full screen background image

Şoferi cercetaţi pentru că nu au anunţat un accident la poliţie

Politia rutiera      Un şofer şi o şoferiţă sunt cercetaţi de poliţişti pentru că nu au anunţat poliţiştii despre producerea unui accident. Fapta a fost descoperită după ce o femeie, rănită în timpul ciocnirii dintre cele două maşini, s-a prezentat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Marţi seară, la ora 18.50, pe str. Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, o femeie, de 32 de ani, din comuna Dorna Arini, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma impactului, a fost rănită uşor o femeie, de 32 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, care s-a deplasat la spital, după circa  o oră de la producerea evenimentului.

Întrucât conducătorii auto nu au anunţat imediat evenimentul la cea mai apropiată unitate de poliţie, în cauză s-a dispus efectuarea de cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar