full screen background image

Şi bătuţi, şi cu oile furate…

turma de oi     Doi ciobani, care se aflau la o stână din Şcheia, s-au trezit în toiul nopţii călcaţi de hoţi. După ce aceştia au furat un miel şi o oaie, s-au întors şi i-au şi bătut pe cei doi ciobani.

Marţi, la ora 03.20, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată de un localnic, de 43 de ani, despre faptul că, în noaptea de 29/30 aprilie, persoane necunoscute i-au sustras o oaie și un miel, în valoare de circa 500 de lei, de la stâna pe care o administrează pe imașul satului Șcheia, după care i-au lovit ciobanii care se aflau în acel loc.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, în jurul orei 02.30, trei persoane necunoscute au pătruns în stână și au sustras o oaie și un miel.

După ce au transportat animalele în afara stânei, s-au întors şi i-au lovit cu pumnii pe doi dintre ciobani, unul de 36 de ani, din judeţul Buzău, şi unul de 57 de ani, din comuna Cornu Luncii, care dormeau în stână.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi lovire sau alte violențe, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar