full screen background image

Trei minori din Preuteşti, prinşi după ce au furat capace de canal

capac canal     Luni, în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 26/27 aprilie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de canal de pe raza comunei Preuteşti.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii, au fost identificaţi autorii infracţiunii ca fiind doi minori, ambii de 16 ani, şi unul de 17 ani, toţi din comuna Preuteşti.

Aceştia, în noaptea respectivă, în jurul orelor 01.00, s-au deplasat cu un atelaj hipo pe drumul comunal Preuteşti – Mănăstioara, de unde au sustras 3 capace de canal, pe care le-au depozitat la locuinţa unuia dintre ei.

Ulterior, capacele de canal, în valoare de 1.500 de lei, au fost recuperate.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost comisă fapta, pentru probarea activităţii infracţionale a celor trei autori.

La 28.04.2014, în jurul orei 14.00, Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată de un tânăr de 18 ani, din localitate despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, în valoare de 200 lei, de pe o masă din interiorul unui bar din  localitate.
În urma activităților întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un minor de 17 ani, localnic.
Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar