full screen background image

Bătrân prădat de portofel, în apropierea locuinţei sale din Suceava

portofel cu bani     Două tinere i-au furat portofelul unui bătrân din Suceava. Acesta, aflat în stare de ebrietate, scosese portmoneul pentru a le da fetelor bani de cafea.

Duminică, la ora 13.25, un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că două tinere i-au sustras portofelul cu bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineaţa zilei, partea vătămată a plecat de la domiciliu la un magazin din apropierea locuinţei, unde a consumat băuturi alcoolice.

În jurul orelor 13.00, în timp ce se întorcea spre domiciliu, s-a oprit să se odihnească pe o bordură din faţa unui bloc, ocazie cu care a fost abordat de două tinere, care i-au cerut să le cumpere câte o cafea.

În momentul în care persoana vătămată a scos portofelul pentru a le da bani de cafea, una dintre tinere, profitând de starea acesteia de ebrietate, i-a sustras portofelul din mână, după care au fugit.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autoarelor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar