full screen background image

Peste 50 la sută dintre angajaţi petrec 1 Mai acasă

gratare     Mai mult de jumătate dintre angajaţii din mediul urban vor petrece ziua de 1 Mai acasă, cu familia şi prietenii, la iarbă verde, 7,6 la sută vor merge la munte sau la mare şi doar 1,5 la sută vor pleca în străinătate, potrivit unui studiu realizat de MEDNET Marketing Research Center.

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape jumătate dintre persoanele intervievate (44,1 la sută), care sunt angajate într-o companie sau deţin o afacere, au declarat că vor fi libere atât în ziua de 1 mai, cât şi pe 2 mai, 24,8 la sută au spus că vor fi libere doar pe 1 mai, 22,1 la sută încă nu ştiu şi 8,6 la sută spun că nu vor fi libere.

Mai mult de jumătate dintre orăşenii intervievaţi au spus că vor petrece Ziua Muncii în localitatea de domiciliu, împreună cu familia sau cu prietenii şi la iarbă verde, în pădure, în parc sau la un loc de grătar. Alţi 7,6 la sută dintre cei intervievaţi au spus că vor alege de 1 Mai destinaţii turistice din ţară, dintre care 4,4 la sută vor opta pentru destinaţii montane, 2,7 la sută intenţionează să ajungă pe litoral şi 0,5 la sută într-o staţiune balneară.

Doar 1,5 la sută dintre respondenţi vor pleca în străinătate de Ziua Muncii, iar aproape o treime dintre cei intervievaţi spun că încă nu ştiu ce vor face în zilele libere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar