full screen background image

Amenzi de peste 65.000 de lei, după două zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice şi nu respectă regimul legal de viteză, în perioada 23-24 aprilie, Serviciul Rutier – IPJ Suceava împreună cu birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza județului.

Au fost constatate 3 infracţiuni, din care 2 pentru alcoolemii peste limita legală şi una pentru conducerea unui auto vehicul neînmatriculat.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 233 de sancţiuni, în valoare de 65.655 de lei, din care 128 pentru depăşirea vitezei legale, fiind reţinute 8 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare, pentru lipsă ITP.

Poliţiştii au depistat un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Suceava, care a condus autoturismul, pe DJ 290, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr de 24 ani, din comuna Ilişeşti, a condus auto, pe DJ 178, pe raza localităţii Braşca, autoturismul fiind neînmatriculat. I s-a întocmit dosar penal.

Un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Suceava, a condus auto, cu viteza de 135 km/h, pe DN 17 (zona Trei Movile), limita stabilită de administratorul drumului fiind de 50 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar