full screen background image

Trei victime, în urma unui accident rutier, la Straja

ambulanta-suceava     Poliţiştii din Straja au de cercetat un incident rutier mai puţin obişnuit. După ce au găsit, în localitate, urmele unui accident, au constatat că maşina implicată părăsise locul faptei. De asemenea, victimele, găsite la faţa locului, au refuzat să dea detalii despre producerea evenimentului rutier.

Miercuri dimineaţă, la ora 05.00, agenţii Postului de poliție Straja au fost sesizați despre faptul că, pe DJ 209 G, pe raza comunei, a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat mai multe urme de derapare în afara părții carosabile, mai multe elemente ale caroseriei unei maşini, fără a fi găsit vreun autoturism.

De asemenea, la fața locului au fost identificate trei persoane de 32 de ani, 28 de ani și 23 de ani, toţi din localitate, care au refuzat să dea relații în legătură cu evenimentul rutier.

Întrucât aceştia prezentau leziuni vizibile, s-a solicitat sprijinul ambulanței, în vederea transportării persoanelor la spital și a acordării de îngrijiri medicale.

În urma activităților întreprinse de polițiști, în proximitatea gării CFR Straja, au fost identificați doi bărbaţi, de 29 de ani și 34 de ani, localnici, cel din urmă declarând că este conducătorul autoturismului implicat în eveniment.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cele trei victime internate la spital și care se aflau în autovehiculul implicat în accident au declarat că nu vor să depună nici un fel de plângere penală și au refuzat să dea date despre împrejurările în care s-a produs accidentul.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar