full screen background image

Peste 400 de poliţişti vor asigură ordinea în Noaptea de Înviere

slujba craciun     Având în vedere fluxul sporit de persoane ce se va înregistra în locurile publice în perioada următoare şi în seara de Înviere, poliţiştii suceveni vor acţiona, cu efective sporite, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

De asemenea, efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului, dar şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

În Noaptea de Înviere, vor acţiona 306 poliţişti din structurile de ordine publică, 68 de poliţişti rutieri, 47 de ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

De asemenea, 12 poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava vor asigura ordinea publică, urmând a fi organizate patrulări în 24 de trenuri, staţii şi triaje de cale ferată.

În datele  de 20 şi 21 aprilie, vor acţiona zilnic câte 180 de poliţişti din structurile de ordine publică, 35 de poliţişti rutieri, 13 poliţişti judiciarişti, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

Zilnic, 12 poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava vor efectuat 35 de acţiuni în trenuri, gări şi staţii CFR.

Acestora li se vor adăuga şi alte forţe în vederea menţinerii ordinii publice, în zona celor peste 500 de lăcaşe de cult unde se vor organiza ceremonii religioase.

În perioada 19 – 21 aprilie, vor acţiona 10 autospeciale de poliţie rutieră, cu aparate radar, 188 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar