full screen background image

Politicile Regiunii de Dezvoltare Nord Est în domeniul turismului, dezbătute la Suceava

peisaj-bucovinean-9926    Pe 24 aprilie, Autoritatea Naţională de Turism organizează, în Suceava, seminarul cu tema “Politici regionale în domeniul turismului”.

Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, informează că manifestarea desfăşurată împreună cu ANT are amploare regională, la dezbateri urmând a lua parte oameni de faceri din turism, investitori, tour operatori, precum şi proprietari de structuri de primire şi cazare din toată Regiunea de Dezvoltare Nord Est.

Potrivit lui Nechifor, în perspectiva programării bugetare europene 2014-2020, cu acest prilej vor fi  identificate soluţii de promovare unitară, din acest punct de vedere, a judeţelor Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău şi Vaslui.

“Vom încerca să dezbatem un nou concept de promovare regională, pentru că, începând cu această toamnă, când vor fi accesibile şi alte zone de europeană, să putem crea mai mult în profil regional, prin Agenţia de Dezvoltare Regională, astfel încât să promovăm nu doar Suceava, ci întreaga Regiune, în mod unitar”, a explicat Nechifor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar