full screen background image

Lungu îi roagă din nou pe suceveni să-şi plătească facturile către “Termica”

lungu 2603 2     Autorităţile locale fac eforturi astfel încât locuitorii municipiului Suceava, branşaţi la sistemul centralizat de termoficare, să beneficieze de apă caldă şi încălzire în preajma şi pe durata Sărbătorilor pascale.

Până la finele săptămânii trecute, la producătorul de energie termică Bioenergy Suceava nu ajunseseră cele 2 milioane de lei, sumă pe care societatea a pretins-o după întreruperea din urmă cu o săptămână, plata intergrală constituind condiţie pentru reluarea furnizării.

Până la urmă, noul operator privat s-a lăsat înduplecat, chiar dacă în conturile  acestuia au intrat doar 1,2 milioane de lei, respectiv 1 milion de lei de la bugetul municipal şi 200.000 de lei de la Termica, din banii adunaţi de la populaţie.

Ion Lungu, primarul reşedinţei de judeţ, face apel la suceveni să-şi plătească facturile pentru serviciile de care au avut parte, chiar dacă de Paşti toată lumea are cheltuieli mai mari.

Populaţia municipiului Suceava are de achitat către Termica, datorii curente, datorii istorice şi penalităţi în valoare de peste circa 21 de milioane de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar