full screen background image

Bărbat decedat în urma unui incendiu, în Şerbăneşti

pompieri     Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea au intervenit, cu trei autospeciale şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă tip „C”, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la gospodăria Mariei M., din satul Şerbăneşti, comuna Zvoriştea.

La sosirea echipajelor, ardea violent casa de locuit, existând pericolul de propagare a focului la o bucătărie de vară.

Incendiul a fost anunţat la ora 15:53 şi lichidat la ora 18:00.

Pompierii militari au găsit, în interiorul camerei de zi, trupul carbonizat al unui bărbat, M.G., în vârstă de 52 de ani.

Propietara, în vârstă de 75 de ani, a suferit o intoxicaţie cu fum şi, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată la spitalul judeţean.

De asemenea, un tânăr, Cătălin H., în vârstă de 26 de ani, cu atac de panică şi o plagă tăiată la un deget de la mâna dreaptă, a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Au ars casa de locuit, construită din blocuri ceramice, cu acoperiş pe structură din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, bunurile din interiorul locuinţei (mobilier, materiale textile, obiecte de uz casnic şi altele) şi circa 200 de kilograme de cereale.

Pompierii au salvat bucătăria de vară.

Probabil, incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei unui fumător, respectiv victima decedată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar