full screen background image

Proprietarul unui teren din Mălini, lovit cu bâta de un cioban în vârstă de 17 ani

turma de oi     Un cioban, de doar 17 ani, l-a bătut cu bâta pe proprietarul unui teren, în care băiatul intrase cu turma de oi. Ciobanul a spart şi o oglindă a tractorului cu care propietarul terenului sosise la faţa locului.

Duminică, la ora 12.28, agenţii Postului de poliție Mălini au fost sesizați, prin “S.N.U.A.U. 112”, de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Slatina, despre faptul că, în locul numit “Ploștină”, de pe raza comunei Mălini, a izbucnit un scandal, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la pășunatul ovinelor pe terenul său.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că bărbatul deține o suprafață 5 ha de teren agricol, însămânțată cu trifoi și lucernă, loc unde a depistat o turmă de oi, aparținând unui bărbat din localitate, și păzită de un cioban, de 17 ani, localnic.

Între cioban și proprietarul terenului a izbucnit un scandal, în urma căruia  bărbatul de 32 de ani a fost lovit, cu o bâtă din lemn, în zona capului, fiind transportat, cu o ambulanță, la spital, pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

De asemenea, în urma scandalului produs, folosindu-se de aceeași bâtă, ciobanul a distrus oglinda retrovizoare din partea stângă a tractorului agricol cu care sosire proprietarul terenului.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și loviri sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar