full screen background image

Combustibili furaţi din rezervoarele mai multor maşini, în cursul nopţii

rezervor     Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a surpins, în flagrant, doi tineri, în timp ce aceştia încercau să sustragă benzină din rezervorul maşinii sale. Poliţiştii au mai găsit, în zonă, încă două autovehicule din care se furase combustibil, în decursul aceleiaşi nopţi. Hoţii au mai forţat şi rezervoarele a două camioane, din care au furat motorină.

Duminică noapte, ora 04.00, un bărbat de 60 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat poliția despre faptul că, în jurul orei 03.50, a surprins 2 tineri care furau benzină din autoturismul proprietate personală și care au fugit.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparținând reclamantului se afla parcat lângă peretele centralei termice de pe str. Trandafirilor, din localitatea de domiciliu.

În spatele acestuia, a fost găsit un butoi din plastic, în care se aflau aproximativ 15-20 de litri de benzină.

În aceeaşi zonă, polițiștii au mai identificat alte două autoturisme, aparținând a doi bărbaţi, de 66 de ani şi 39 de ani, ambii localnici, din care se reclamă sustragerea a câte 10 litri de benzină.

Autoturismele nu prezintă urme de forțare, prejudiciul total fiind de aproximativ 1.200 de lei.

Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Duminică, la ora 10.15, agenţii Postului de poliție Fundu Moldovei au fost sesizați de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că i s-a sustras motorină din rezervorul autotrenului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 aprilie, autori necunoscuți au desfăcut bușonul de golire a rezervorului de la autotrenul ce era parcat, în afara părții carosabile a DJ 175, pe raza localităţii de domiciliu, de unde au sustras o cantitate de motorină, iar o parte s-a scurs pe partea carosabilă.

După cum a declarat partea vătămată, în rezervor se afla cantitatea de circa 150 de litri de motorină, în valoare de 950 de lei.

În cauză se efectuează cercetări, faţă de autori necunoscuţi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Tot duminică, la ora 16.30, I.P.J. Suceava a fost sesizat, de un bărbat, despre faptul că, în noaptea de 12/13 aprilie, persoane necunoscute au sustras circa 300 de litri de motorină, în valoare de 2.000 de lei, din rezervorul autotractorului, care a fost parcat la o pensiune din orașul Frasin.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii, de către autori necunoscuţi, a infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar