full screen background image

Aspiratoare uriaşe pentru străzile din municipiul Suceava

rosal     În urma discuţiilor cu grupurile de consilieri locali, autorităţile din municipiul Suceava au modificat caietul de sarcini privind delegarea prin concesionare a serviciul de salubritate, aşa cum acestea au fost impuse de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Firmele care se vor bate pentru asigurarea curăţeniei stradale vor trebui să aibă, obligatoriu, în dotare, şi aspiratoare  de dimensiuni mai mari, utilaje speciale pentru accederea în spaţii mai puţin accesibile.

“Am considerat că trebuie să fie un echilibru şi să încurajăm pe cei care vin la licitaţie să promoveze mecanizarea măturatului. Sigur, trebuie susţinut şi măturatul manual pentru că, indiferent cât am vrea noi, nu putem face numai fac doar măturat mecanizat, mai ales pe străduţe înguste şi printre maşini. S-a discutat şi despre utilaje gen aspiratore pe care vom impune să le achiziţioneze câştigătorul licitaţiei, în ideea de a se interveni în locurile înguste”, a declarat primarul Ion Lungu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar