full screen background image

Săptămâna noutăţilor Mercedes-Benz, la Auto Schunn

schunn     După 7 ani de activitate în Suceava, Auto Schunn a inaugurat, pe 10 aprilie, o nouă locaţie, în Şcheia, str. Humorului, nr. 132.

Din această locaţie, Auto Schunn oferă clientelei o gamă completă de produse şi servicii Mercedes-Benz, fiind autorizat de către producătorul german şi ca Centru de Service Mercedes-Benz.

Beneficiind de un spaţiu generos şi de ateliere dotate cu ultimă tehnologie, Auto Schunn a celebrat Grand Openingul noii locaţii, în prezenţa Directorului General al Mercedes-Benz România, domnul Boris Billich, şi a oficialităţilor care au fost prezente.

Gazda evenimentului, domnul Juergen Schunn, Preşedintele Grupului de Firme Schunn, este un mare iubitor al Bucovinei şi este convins că investiţia făcută va aduce un plus economiei locale, prin crearea de noi locuri de muncă şi prin intensificarea activităţii economice din zonă.

Profitând de Grand Opening, Auto Schunn a oferit celor prezenţi o surpriză – recitalul formaţiei AMADEUS, care a încântat audienţa prin muzica de calitate pe care o interpretează şi care le-a adus renumele.

Şi pentru că automobilele Mercedes-Benz au o încărcătură emoţională puternică, Auto Schunn a lansat oficial în Suceava noile modele Mercedes-Benz GLA şi noua Clasa-C.

Cea de a doua surpriză oferită de Auto Schunn a fost prezenţa fostului campion mondial Mihai Leu, în calitatea sa de ambasador al Auto Schunn.

Mihai Leu a prezentat cele două autoturisme care simbolizează perfecţiunea şi îndrăzneala, amplasate în show room, în toată splendoarea lor.

Prin aceste modele noi, Mercedes-Benz setează noi standarde în segmentele din care fac parte, prin calităţile intrinseci şi beneficiile aduse experienţei condusului.
Astfel, noul Mercedes-Benz GLA reinterpretează, prin design-ul progresiv, modelul ideal al unui SUV compact, în timp ce noua Clasă C este caracterizată de inovaţii tehnice şi detalii de interior ce subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată a limuzinei.

Începând cu 11 aprilie, Auto Schunn deschide săptămâna noutăţilor Mercedes-Benz pentru publicul sucevean, urmând ca, cei care se programează în acest interval, să beneficieze de o diplomă, care să le amintească momentele petrecute la volanul perfecţiunii şi al îndrăznelii.

Noua Clasa C şi noua Clasa GLA vă aşteaptă pentru test drive, la Auto Schunn, în perioada 11-18 aprilie.

Alegeţi ziua şi ora potrivită pentru dvs.,  pentru a stabili programarea şi confirmaţi la telefon 0745.47.48.27 sau email alida.voda@auto-schunn.ro.

Auto Schunn este o societate mixtă româno-germană, care este cunoscută publicului sucevean din anul 2008, cand a început să funcţioneze ca şi Centru Autorizat de Vânzări Mercedes-Benz în municipiu.

Calitatea autoturismelor şi transporterelor Mercedes-Benz, precum şi profesionalismul echipei de vânzari a condus la extinderea pieţei şi în judeţele învecinate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar