full screen background image

Un agent de la Poliţia de Frontieră Siret nu poate justifica aproape 60.000 de euro

vama siret     Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 206.618 lei (aprox. 58.866 de euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de FLORIN CONSTANTIN LUPU, agent şef în cadrul Serviciului Poliţia de Frontieră Siret.

În perioada 2004 – 2010, el a realizat venituri salariale în cuantum de 169.185 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 375.803 lei.

A.N.I. a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Suceava, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către FLORIN CONSTANTIN LUPU, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agentul şef a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

comments

comments




Leave a Reply

avatar