full screen background image

Scule electrice de mii de lei, furate din anexele unor gospodării

flex     Un bărbat din Hânţeşti a descoperit că, în decursul a două săptămâni, hoţii i-au spart o anexă o gospodăriei, de unde au furat scule electrice, în valoare de 1.000 de lei. La fel a păţit şi o femeie din Şcheia, care a rămas fără scule electrice valorând 2.000 de lei.

Luni, postul de poliţie Hânţeşti a fost sesizat de un bărbat, de 78 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada 23 martie – 7 aprilie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a gospodăriei, mai multe scule electrice, prejudiciul fiind de circa 1.000 lei.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

În noaptea de 7/8 aprilie, persoane necunoscute au sustras, dintr-o anexă a gospodăriei aparţinând unei femei, de 49 de ani, din comuna Şcheia, mai multe scule electrice, prejudiciul fiind de circa 2.000 lei.

Şi în acest caz, cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar