full screen background image

PDL cere demisia lui Ponta

ponta     Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia după publicarea stenogramelor privind discuţia lui Adrian Duicu din cabinetul primului ministru, arătând că Ponta “calcă din ce în ce mai apăsat pe urmele lui Adrian Năstase”.

“De urgenţă, dacă mai are demnitate, Victor Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, pentru că actul de corupţie a pătruns în biroul domniei sale.Victor Ponta calcă din ce în ce mai apăsat pe urmele lui Adrian Năstase. Asta face de când este prim-ministru”, a afirmat Gheorghe Tinel într-o conferinţă de presă.

El a apreciat că Ponta “nu este prizonierul baronilor, ci a devenit parte a sistemului de corupţie generat de baroni”.

“Cazul Duicu este situaţia care ar trebui să-i genereze demisia domnului prim ministru, pentru că este inacceptabil ca în «biroul oval» al domniei sale să aibă loc discuţiile şi dezbaterile redate în stenogramele prublicate de către Curtea de Apel cu privire la reţinerea lui Duicu. PDL consideră inacceptabile explicaţiile date de Victor Ponta. Victor Ponta se ocupă de trafic de influenţă”, a mai spus TiTinel Gheorghe

comments

comments




Leave a Reply

avatar