full screen background image

Ponta, despre percheziţiile DNA la Radu Mazăre

ponta     Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt informaţia privind percheziţiile începute de procurorii DNA în cazul primarului Radu Mazăre, spunând că “7,4 milioane nu cred că reuşesc până în noiembrie”, referitor la numărul persoanelor care au votat pentru demiterea preşedintelui Băsescu.

Astfel, întrebat de presă, înainte de a intra în sala în care este prezentat raportul anual de activitate al Consiliului Concurenţei, cum comentează informaţia privind începerea unor noi percheziţii ale DNA, de această dată în cazul lui Radu Mazăre, Ponta a răspuns: “7,4 milioane nu cred că reuşesc până în noiembrie”.

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa primarului Radu Mazăre, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

DNA a anunţat, marţi, că procurorii fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar