full screen background image

Băsescu i-a rugat pe procurori să cerceteze cazul Nana

Traian-Basescu2     Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj procurorilor, marţi, la bilanţul MAI, în legătură cu ancheta Corpului de control al premierului privind achiziţia de teren agricol la Nana: “Vă rog anchetaţi imediat şi, dacă e încălcare de lege, să răspundă inclusiv preşedintele României!”.

Totodată, preşedintele Băsescu a spus că are convingerea că lupta împotriva grupurilor de crimă organizată va continua, pentru ca astfel de grupuri să înţeleagă tot mai bine că e grea viaţa de infractor, la fel cum este grea şi viaţa politicienilor infractori când instituţiile îşi fac treaba.

Am convingerea că veţi continua lupta împotriva grupurilor de crimă organizată şi astfel de grupuri vor înţelege tot mai bine că e grea viaţa de infractor într-o Românie în care Poliţia îşi face treaba, la fel cum şi viata politicienilor infractori este grea atunci când instituţiile îşi fac treaba“, a afirmat şeful statului, marţi, la bilanţul MAI.

Guvernul a trimis la Parchet raportul privind retrocedările frauduloase de la Nana. 80% dintre terenuri au fost returnate ilegal, în baza unor documente false, potrivit controlului făcut de Guvern.

comments

comments




Leave a Reply

avatar