full screen background image

AUTO MITRIC, colector şi dealer în Programul Rabla

automitric     Sucevenii care vor să scape de maşina uzată sau vor doar să valorifice tichetul din programul RABLA, o pot face fără drumuri în plus, la AUTO MITRIC.

Printre puţinii dealeri agreaţi de Administraţia Fondului de Mediu, AUTO MITRIC deţine şi două puncte de colectare pentru maşinile vechi, în Suceava şi Rădăuţi.

Directorul de vânzări al AUTO MITRIC, Radu Ianovici, a oferit mai multe detalii despre avantajele programului, dar a subliniat şi asupra noutăţilor din acest an.

Ianovici: “Marele nostru avantaj este că, noi fiind şi colector şi dealer, putem să ajutăm posesorii de autovehicule uzate să-şi găsească un cumpărător. Doritorii vin, se înscriu la noi, şi, dacă nu doresc să cumpere un autoturism nou, încercăm să le găsim noi un cumpărător, astfel încât să-şi poată valorifica tichetul. Trebuie ştiut, de către propietarii de maşini uzate, că, dacă şi-au înscris rabla la un dealer şi nu găsesc cumpărător, pierd dreptul de a folosi tichetul.”

Radu Ianovici a mai spus că deşi programul RABLA încă nu a demarat, pe lista de aşteptare de la AUTOMITRIC se află deja câteva zeci de persoane interesate să valorifice tichetul.

De anul acesta, dispare traficantul de tichete, pentru că toate operaţiunile din programul RABLA se efectuează pe o platformă informatică.

Ianovici prezintă şi care sunt condiţiile de înscriere în programul RABLA: “Trebuie să te prezinţi cu maşina la un colector, care îţi dă un certificat de distrugere. Cu acesta te prezinţi la poliţie şi radiezi maşina din circulaţie. Trebuie copii după cartea de identitate, după certificatul de înmatriculare, după cel de radiere… Atenţie mare, pentru că se cere şi un certificat de atestare fiscală, privind obligaţiile la bugetul de stat, ca persoane fizice. Deci cei care au datorii la bugetul de stat nu se vor putea înscrie în program. Noi fiind, după cum am spus, şi colector şi dealer, putem să-i ajutăm pe cei interesaţi să facă toate operaţiunile necesare cu un singur drum.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar