full screen background image

Inaugurare spectaculoasă pentru “Decathlon” Suceava

deca5 Iubitorii suceveni ai sportului au, la ei acasă, un magazin care le oferă posibilitatea atât de a-şi perfecţiona activitatea sportivă practicată, cât şi de a descoperi noi sporturi.

Decathlon Suceava şi-a deschis porţile, evenimentul de inaugurare fiind unul plin de surprize şi momente inedite.

Cu o suprafață de 1.600 de metri pătrați, Decathlon Suceava este un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață ce reuneşte peste 50 de sporturi sub un singur acoperiş.

La Decathlon SUCEAVA se găseşte o gamă variată de articole sportive: produse tehnice şi de calitate superioară, întotdeauna la cele mai mici preţuri.

Produsele marca Decathlon sunt adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la cei de performanţă.

În plus, cel mai mare retailer de articole sportive din Europa organizează pentru clienţii săi weekend-uri de activități sportive cu acces gratuit, fiind singurul magazin de sport din România cu această iniţiativă !

Seara de joi a fost plină de surprize, publicul fiind încântat de spectacolul oferit de cluburile sportive invitate.

Gimnastică ritmică, kangoo jumps, karate sau dans sportiv, demonstraţiile tinerilor iubitori de mişcare au primit aplauzele şi felicitările tuturor invitaţilor.

Un alt moment apreciat de audienţă a fost premierea campionilor Liliana Gafencu si Ştefan Rusu, oameni care şi-au dedicat viaţa sportului de performanţă şi care au venit să ne confirme că sportul înseamnă sănătate, vitalitate şi Oficialităţi, sportivi, iubitori ai sportului, toţi cei prezenţi la eveniment sunt martori ca Decathlon Suceava face sportul accesibil tuturor!

comments

comments




Leave a Reply

avatar