full screen background image

Noile colecții de primăvară – vară, la Shopping City Suceava

noile colectii     Shopping City Suceava te invită să vezi noile tendințe cu care magazinele din incinta centrului comercial întâmpină sezonul de primăvară – vară.

Fie că îți dorești un look clasic, urban sau avangardist, acum ai șansa de a-ți reinventa garderoba cu cele mai actuale piese ale anului, în materie de modă.

Noua colecție primăvară-vară 2014 propune iubitorilor de fashion, ținute colorate și imprimeuri cu motive africane, grafice aztece, flori japoneze, precum și motive hawaiene.

Magazinele din Shopping City Suceava s-au aliniat la noile tendințe și te așteaptă să-ți creezi ținuta potrivită pentru un stil unic.

În materie de articole vestimentare, tinerii în special, pot opta pentru produsele din magazinele: New Yorker, Takko Fashion, Orsay sau Next Level. Doamnele și domnișoarele care sunt adeptele unui stil feminin, caracterizat de linii clasice pot alege dintr-o varietate de rochii, fuste, sacouri sau accesorii din magazinele: Magnetic Style, Eponge, Texval, Raison D`Etre by Insense, Kartel, City, Moda Miss, New line, La Bionda și Maxx Discount.

Totodată, Gatta și Mondex vă așteaptă cu lenjerie și ciorapi de cea mai bună calitate.
Domnii își pot înnoi garderoba grație costumelor și cămășilor elegante propuse de magazinele: Dovani, Neo Fashion, Secuiana și Camiceria Italiana.

Pentru cei care au o viață activă și iubesc să practice diferite sporturi, magazinele Champion, Killtec, Decathlon și American Skate au pregătit o gamă variată de produse.
Noul sezon aduce schimbări și în ceea ce privește încălțămintea.

Poți alege de la pantofi comozi și tocuri de doar câțiva centimetri, până la decupaje extravagante, combinații de tocuri înalte cu ciorapi sau  balerini strălucitori. Noile tendințe au prins déjà contur în magazinele: Benvenuti, Deichmann, LaScarpa Leonardo și Otter din Shopping City Suceava, care te așteaptă cu noutăți și încălțăminte de cea mai bună calitate.

Și copiii se pot bucura de un look la modă, datorită ținutelor propuse de magazinele: Evel Mod  și Delia 07. De altfel, cele mai frumoase jucării îi așteaptă la Noriel.

Cel mai bun mod pentru a vă face remarcate îl reprezintă un accesoriu bine ales.

De aceea, din magazinele Splend`or, Sabrini,Stil Biju și Jannete vă puteți achiziționa de la bijuterii din aur, argint sau pietre prețioase, până la ceasuri de cea mai bună calitate.

Fiecare ținută aleasă trebuie completată cu un make-up de excepție realizat cu produsele de la B&B Collection și Marionnaud sau cu o vizită la salonul D`Anais din Shopping City Suceava.

O pereche de ochelari poate fi elementul chic dintr-o ținută office sau casual, care vă vor scoate din anonimat.

De aceea, Opticland și PlusOptic au pregătit oferte speciale la toate tipurile de rame.

Hypermarket-ul Carrefour vă așteaptă cu noua colecție de primăvară – vară, marca TEX pentru întreaga familie.

De altfel, dacă doriţi ca și locuința dumneavoastră să fie în pas cu moda anului 2014, Mobexpert v-a pregătit o varietate de obiecte de mobier și decoraţiuni, pentru toate gusturile. Și în materie de electronice și IT primăvara a venit cu surprize și oferte speciale pe care le puteți găsi la Media Galaxy și în magazinul Flanco.

comments

comments




Leave a Reply

avatar