full screen background image

Dosare penale pentru trei şoferi prinşi pe când conduceau băuţi

POLITIST     În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au întocmit trei dosare penale pentru conducători auto depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. Alcoolemia cea mai ridicată a rezultat după testarea unei şoferiţe, de 36 de ani, din Râşca.

La ora 14.40, pe str. Pleșești Gane, din municipiul Fălticeni, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din localitate, care conducea autoutilitara fiind sub influenţa alcoolului.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În seara zilei, la ora 19.55, pe DJ 174C, pe raza oraşului Broşteni, polițiștii au identificat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul fiind sub influenţa alcoolului.
Alcooltestul a relevat o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 20.30, pe DJ 155A, pe raza comunei Râşca, o femeie, de 36 de ani, din localitate, a fost depistată de polițiști în timp ce conducea autoturismul, având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
I s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar