full screen background image

Ţigări de contrabandă transportate cu căruţa

caruta tigari 1     Marţi, la nivelul Sectorului PF Rădăuţi s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, în jurul orei 10.00, lucrătorii din cadrul sectorului au observat în apropierea frontierei un atelaj hipo şi două persoane care încărcau în acesta mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea atelajului hipo şi a celor două persoane, care au fost identificate ca fiind Ionuţ O., de 28 de ani, şi Florin O., de 41 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

La controlul efectuat asupra atelajului hipo au fost descoperite mai multe colete ce conţineau ţigări, fapt pentru care cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 1.290 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 12.900 de lei.

Cei doi suceveni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată, în vederea confiscării.

Şi lucrătorii din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit, în apropierea frontierei de stat, patru colete ce conţineau ţigări.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete de provenienţă ucraineană, în valoare de 20.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar