full screen background image

Parcul „Nada Florilor” din Fălticeni ar putea fi amenajat cu bani europeni

coman 2     Parcul de agrement”Nada Florilor” din Fălticeni ar putea fi amenajat cu bani europeni.

Declaraţia a fost făcută de şeful Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Constantin Apostol, într-o conferinţă, la Suceava, şi reiterată de edilul şef fălticenean, Cătălin Coman.

Primarul Cătălin Coman a declarat, astăzi, la emisiunea „Dimineţi Animate” de la Radio VIVA FM, că proiectul are o valoare totală de 3 milioane euro, iar mai bine de jumătate din bani provine din fonduri europene.

Cătălin Coman ne-a prezentat şi ce lucrări sunt plănuite a avea loc odată cu intrarea banilor

Coman: „Este vorba de patru piscine – trei descoperite, una acoperită -, un teren de sport multifuncţional, trei parcări de dimensiuni diferite, alei de acces, alei pietonale, piste pentru biciclete. Va fi realizată şi partea de dotări specifice: bănci, stîlpi de iluminat, coşuri de gunoi, precum şi regularizarea şi reamenajarea apelor pluviale, a pîrîurilor din acea zonă, concomitent cu consolidarea versantului”

Proiectul de amenajare a parcului de agrement a fost promovat de Consiliul Judeţean şi Primăria Fălticeni pe axa de finanţare „Dezvoltarea infrastructurii turistice” din Programul Operaţional Regional.

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Lasa un raspuns

Fii primul care comenteaza!

avatar

wpDiscuz

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza