full screen background image

Parcul “Nada Florilor” din Fălticeni ar putea fi amenajat cu bani europeni

coman 2     Parcul de agrement”Nada Florilor” din Fălticeni ar putea fi amenajat cu bani europeni.

Declaraţia a fost făcută de şeful Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Constantin Apostol, într-o conferinţă, la Suceava, şi reiterată de edilul şef fălticenean, Cătălin Coman.

Primarul Cătălin Coman a declarat, astăzi, la emisiunea “Dimineţi Animate” de la Radio VIVA FM, că proiectul are o valoare totală de 3 milioane euro, iar mai bine de jumătate din bani provine din fonduri europene.

Cătălin Coman ne-a prezentat şi ce lucrări sunt plănuite a avea loc odată cu intrarea banilor

Coman: “Este vorba de patru piscine – trei descoperite, una acoperită -, un teren de sport multifuncţional, trei parcări de dimensiuni diferite, alei de acces, alei pietonale, piste pentru biciclete. Va fi realizată şi partea de dotări specifice: bănci, stîlpi de iluminat, coşuri de gunoi, precum şi regularizarea şi reamenajarea apelor pluviale, a pîrîurilor din acea zonă, concomitent cu consolidarea versantului”

Proiectul de amenajare a parcului de agrement a fost promovat de Consiliul Judeţean şi Primăria Fălticeni pe axa de finanţare “Dezvoltarea infrastructurii turistice” din Programul Operaţional Regional.

comments

comments




Leave a Reply

avatar