full screen background image

Activităţi mai ample în cadrul Programului “Şcoala altfel”

scoala altfel 2014     Inspectoratul Şcolar Judeţean schimbă strategia în derularea programului “Şcoala altfel – să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Spre deosebire de anii trecuţi, când manifestările au fost organizate, în special, la nivel de clase, luna viitoare se va merge pe activităţi mai variate, cu mai multe grupe de copii.

Potrivit calendarului şcolar, săptămâna 7–11 aprilie va fi dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare.

În această perioadă, nu se organizează cursuri, scopul acestui program fiind implicarea tuturor preşcolarilor şi elevilor în activităţi variate, care să pună în valoare talentele și capacităţile acestora în diferite domenii.

În cadrul programului “Şcoala altfel”, vor fi organizate activităţi culturale, tehnico-ştiinţifice, sportive, de voluntariat şi caritate, activităţi de educaţie pentru sănătate, de educaţie ecologică şi rutieră.

Activităţile se vor organiza sub diferite forme – ateliere de teatru, dans, muzică, arte plastice, competiţii, dezbateri, campanii şi vizite în cadrul unor instituţii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar