full screen background image

Băişanu: Soluţia cu o societate de termoficare la Primărie sună a stalinism

pnl 2703     Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, este convins că, la nivel local, problema termoficării rămâne una foarte serioasă.

Băişanu a declarat, astăzi, că e important pentru cetăţeni să aibă, cât mai rapid, posibilitatea de a şti ce se va întâmpla, pentru că oamenii ar putea să rămană fără căldură.

Băişanu: “Vara trece repede şi realizarea oricărui proiect propus va lua timp. Pentru PNL, lucrurile sunt foarte clare. Toate propunerile celor de la PDL si PSD au şi avantaje şi dezavantaje. Reiterez ideea şi o transmit primarului – să găsească soluţii în baza a ce s-a votat în Consiliul Local. Să stabilească pierderile reale şi să rezolve problema juridică a celor 3,5 km de ţeavă, care sunt la ACET. Dupa aia, se poate discuta de o licitaţie.”

Liderul liberal a calificat drept “stalinistă” ideea ca municipiul Suceava să-şi înfiinţeze propria firmă de prestări de servicii în domeniul termoficării.

Băişanu: “Soluţia cu o societate la Primărie sună a stalinism. Toate SC-urile de la primării au intrat în faliment, din cauza intereselor ascunse ale celor care, de obicei, conduc asemenea societăţi. Reiterez ideea referendumului local. E important să găsim o soluţie împreună, cu fiecare cetăţean în parte.”

Deputatul sucevean a mai spus că, astăzi, în şedinţa de Consiliu Local, liberalii vor aduce mai multe amendamente la caietul de sarcini pentru delegarea serviciului de transport agent termic.

comments

comments




Leave a Reply

avatar