full screen background image

Accident de muncă, soldat cu moartea unui tânăr de 21 de ani

padurea     Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce a fost lovit în cap de un copac, într-o pădure din Ostra. Bărbatul lucra “la negru”, în cadrul unei societăţi de explotarea a lemnului.

Miercuri, în jurul orei 18.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, administratorul unei societăţi comerciale din orașul Frasin, a sesizat poliția despre faptul că o persoană a decedat în comuna Ostra, în timp ce efectua activități de exploatare a materialului lemnos, într-o zonă împădurită.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Stulpicani, s-a deplasat în pădurea din comuna Ostra, unde, împreună cu mai multe persoane, a desfășurat activități de exploatare a materialului lemnos, pentru o societate comercială din orașul Frasin, al cărei obiect de activitate este exploatarea și prelucrarea materialului lemnos.

În jurul orei 17.30, în timp ce se afla în pădure, tânărul a fost lovit în zona capului de vârful unui arbore, specia fag, ce s-a rupt, iar în urma leziunilor suferite, a decedat.

Din primele verificări a rezultat faptul că victima nu este angajată a societății din orașul Frasin.

Despre producerea evenimentului a fost sesizat I.T.M. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar