full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     În cursul zilei de luni, poliţiştii au fost nevoiţi să întocmească mai multe dosare penale, pentru diverse infracţiuni la regimul rutier. Un şofer din Arbore a fost prins conducând cu o alcoolemie 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând, ulterior, recoltarea de probe de sânge. Un minor a fost depistat în timp ce conducea, fără permis, un moped, în timp ce, în cazul altui şofer, s-a constat că acesta conducea deşi avea permisul supendat.

În jurul orei 15.00, agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Solca au oprit pentru control, pe DN 2E, pe raza localităţii, autoturismul condus de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Arbore.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost condus la spital în vederea prelevării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar conducătorul auto a refuzat, în prezența personalului medical, acest lucru.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În jurul orei 10.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit în trafic, pe DN 2E, pe raza comunei Cornu Luncii, autoturismului condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mălini, care figurează cu permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La ora 19.30, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 2E, în comuna Marginea, un moped ce nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, condus de un minor, de 16 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar