full screen background image

Sucevenii sunt rugaţi să fie toleranţi cu lucrătorii la reţelele de apă şi canalizare

RETELE 2     Muncitorii care lucrează la reţelele de apă şi canalizare din municipiul Suceava sunt reclamaţi la Primărie de unii cetăţeni nemulţumiţi că nu mai pot circula cu maşinile din cauza noroaielor şi a şanţurilor.

Asemenea cazuri s-au semnalat în special pe străzile Iacob Zadik şi Grigore Antipa, după cum a precizat astăzi primarul Ion Lungu, la comandamentul săptămânal de investiţii, care a avut loc astăzi.

El a cerut localnicilor să dea dovadă “de toleranţă şi înţelegere” şi să nu îngreuneze activitatea muncitorilor, astfel încât lucrările să fie finalizate cât mai repede.

Lungu: “Am rugat constructorul să lucreze cât mai ordonat, să aducă repede străzile la starea iniţială, mai ales cele foarte aglomerate. Sigur că toate străzile sunt importante, dar Iacob Zadik şi Grigore Antipa sunt foarte aglomerate. Pe str, Stadionului sunt restricţii totale de circulaţie, pe anumite perioade din cursul zilei, în timp ce pe alte 27 de străzi, restricţiile sunt pe un singur sens, pe o lungime de 150 de metri.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar