full screen background image

Balan: PDL nu face alianţe pentru europarlamentare

balan 2003 1     Partidul Democrat Liberal Suceava nu face nicio alianţă înaintea alegerilor europarlamentare, nici măcar cu Partidul Mişcarea Populară.

Afirmaţia a fost făcută astăzi de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, care a precizat că,  deşi ambele formaţiuni politice sunt în opoziţie, PMP este “obligatoriu, un adversar”.

Balan: “PDL are drumul lui. Noi milităm pentru voturi la PDL. PMP ne e adversar, ca toate celelalte partide. Nu există nicio înţelegere între PDL şi PMP, de a sprijini sau ajuta în vreun fel PMP. După alegerile europarlamentare, fiecare partid politic va fi cântărit după scorul obţinut. Nu este niciun fel de înţelegere azi, pentru ceva care să fie după 25 mai.”

Balan a criticat şi Guvernul Ponta, care, în opinia sa, a pus incompetenţa, minciuna şi manipularea pe primul plan.

Balan: “Au trecut 682 de zile de la alegeri şi mai vorbim, încă, de promisunea că, de a doua zi a USL, totul trebuia să se schimbe. Măsurile luate de guvernul Boc şi criticate de dimineaţă până seara nu au fost schimbate. Măsurile au fost corecte, iar guvernul PDL a avut tăria şi puterea să îţi asume acele măsuri grele.”

Liderul democrat liberal sucevean a mai declarat că liberalizarea preţurilor la gaze ar putea trimite acasă cel puţin o mie de oameni.

Balan a precizat că oamenii care vor rămâne, cel mai probabil, fără loc de muncă, ar proveni de la fabrica de sticlă din Suceava, care nu ar mai putea să-şi permită să suporte preţul la gaze.

comments

comments




Leave a Reply

avatar