full screen background image

4 mc de lemne furaţi din faţa curţii, la Vatra Dornei

furt lemne     Un bărbat din Vatra Dornei a descoperit că, în timpul nopţii trecute, i-au fost furaţi 4 mc de lemne, depozitate în faţa curţii. Poliţiştii au găsit repede hoţul, un localnic care a cărat lemnele, cu o căruţă, la propriul domiciliu.

Miercuri dimineaţă, la ora 07.27, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U 112”, de un bărbat, de 26 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 18/19 martie, persoane necunoscute i-au sustras de pe marginea străzii din apropierea locuinţei sale, cantitatea de aproximativ 4 mc de buşteni.

În urma investigaţiilor, polițiștii l-au identificat pe autor ca fiind un localnic, de 25 de ani, care a recunoscut faptul că în respectiva noapte, în jurul orei 23.00, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat, cu un atelaj hipo, în locul unde se aflau depozitate lemnele reclamantului şi a încărcat mai mulţi buşteni, pe care i-a transportat la domiciliu său.

Materialul lemnos sustras a fost recuperat, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar