full screen background image

Trei mopedişti prinşi circulând fără permis de conducere

mopede    Poliţiştii continuă să identifice conducători de mopede care circulă fără permis pe drumurile publice. Trei asemenea cazuri au fost întâlnite doar în cursul zilei de luni.

La ora 10.45, pe DC 40, pe raza comunei Grănicești, polițiștii au oprit pentru control mopedul condus de un tânăr, de 20 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.
Din cercetări, a rezultat faptul că mopedul aparține tatălui acestuia, care i l-a încredințat pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi ştia că acesta nu are permis de conducere.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 12.10, agenţii Postului de poliţie Vultureşti au oprit în trafic, pe raza comunei, mopedul condus de un bărbat, de 41 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 12.40, pe DC 35, pe raza comunei Bălcăuți, polițiștii au oprit, în trafic, mopedul condus de un tânăr, de 21 de ani, din localitate.
În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu figurează cu permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar