full screen background image

Sancţiunile occidentale sunt ridiculizate la Kremlin

putin crimeea     Consilierul pe probleme internaţionale al preşedintelui Vladimir Putin a ridiculizat sancţiunile impuse Rusiei de către SUA şi Uniunea Europeană şi a spus că Moscova le priveşte cu ironie şi sarcasm.

“Am auzit comentariile colegilor mei, care au fost incluşi pe lista sancţiunilor occidentale. Acestea sunt deja plictisitoare şi au cauzat un val de ironie şi chiar sarcasm”, a declarat Yury Ushakov, citat de Interfax.

Un alt consilier de la Kremlin, Vladislav Surkov, consideră că sancţiunile aduse împotriva persoanei sale reprezintă un adevărat “Oscar politic”.
“Sunt de părere că sancţiunile sunt destul de confortabile, nu am nicio problemă cu ele, chiar nu mă afectează deloc”, a spus Surkov, citat de aceeaşi sursă.

“Dimpotrivă, sunt mândru că m-au inclus şi pe mine pe această listă, e ca un fel de Oscar al Americii pentru cei mai buni actori”, a continuat oficialul rus, în aceeaşi notă ironică.

În ultima sa apariţie publică, prin care a semnat decretul de anexare a Crimeei la Rusia, Vladimir Putin a considerat că aceste sancţiuni sunt tentative agresive de intimidare a Moscovei, la care Kremlinul va răspunde “în conformitate”.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza