full screen background image

Persoane lovite de maşini pe trecerea de pietoni, în Vatra Dornei şi Suceava

treceredepietoni     Doi pietoni au fost accidentaţi, în cursul zilei de luni, în condiţii asemănătoare, pe când încercau să traverseze, regulamentar, strada. Evenimentele s-au produs în Suceava şi în Vatra Dornei.

Luni, la ora 16.50, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, în timp ce conducea autoturismul, a accidentat uşor o femeie, de 57 de ani, din localitate, care traversa regulamentar, pe marcajul pietonal.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 16.02, pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Suceava, o femeie, de 25 de ani, din comuna Moara, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat ușor un tânăr, de 19 ani, din comuna Bălcăuţi, care se afla angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.
Conducătoarea auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar