full screen background image

Continuă dezbaterea privind viitorul sistemului centralizat de termoficare al Sucevei

clsv 0303     Consilierii locali suceveni nu au ajuns, ieri, la nici o concluzie în legătură cu viitorul sistemului centralizat de termoficare.

Primarul Ion Lungu a declarat, în această dimineaţă, că discuţiile avute cu aleşii locali au fost, totuşi, constructive şi că s-au creionat câteva stragegii.

Edilul şef a mai spus că rămâne valabilă propunerea de concesiune a serviciului de transport şi distribuţie a agentului termic.

Lungu: “Am avut întâlniri cu grupurile de consilieri, pe tema Termica. Cred că au fost discuţii constructive, s-au prezentat argumente şi contrargumente, s-au creionat câteva strategii. Rămâne valabilă şi propunerea de concesionare a reţelelor, mergem înainte cu ea, dar vor mai fi şi alte amendamente. Trebuie să ajungem la un consens în Consiliul Local, pentru a putea demara licitaţia pentru transportul şi distribuţia agentului termic.”

Dezbaterile pe tema termoficării vor continua, joi, 19 martie, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, care va începe la ora 12.00.

comments

comments




Leave a Reply

avatar