full screen background image

Femeie rănită după un accident în lanţ, la Dumbrăveni

accident     O femeie a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în Dumbrăveni, cauzat de un şofer care nu a reuşit să frâneze la timp.

Duminică, în jurul orei 13.58, pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Suceava.

Din acest motiv, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de o femeie de 37 ani, din municipiul Botoşani, care se afla în faţa sa şi era oprit, în aşteptare, deoarece un alt autoturism din coloana de vehicule a semnalizat intenţia de a schimba direcţia de deplasare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei în auto condus de bărbatul de 46 de ani, din municipiul Suceava.

Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar