full screen background image

Hoţii au furat 1 km de cablu din rețeaua de alimentare cu energie a gropii de gunoi din Gura Humorului

groapa de gunoi     Joi, în jurul orei 17.00, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că persoane necunoscute au sustras cablul de aluminiu din rețeaua de alimentare cu energie electrică a gropii de gunoi, situată în extravilanul orașului Gura Humorului.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul anului 2010, societatea din Suceava care administrează groapa de gunoi a orașului Gura Humorului s-a conectat la alimentarea cu energie electrică de la o firmă din localitate, aflată la o distanță de aproximativ 1.500 de metri.

Astfel, în perioada 11 – 13 martie, persoane necunoscute, profitând de faptul că obiectivul este în conservare, au sustras cablul din aluminiu din rețeaua de alimentare cu energie electrică, pe o distanță de aproximativ 1.000 de metri.

Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilit ulterior, de către reprezentanții societății.

Din declarația reprezentantului societății, rezultă faptul că au încheiat contract de pază cu o firmă de profil.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de “furt calificat”, în vederea identificării autorilor, a recuperării prejudiciului şi a tragerii la răspundere penală a acestora.

comments

comments




Leave a Reply

avatar