full screen background image

Ofertă inedită de la CFR Călători

cfr calatori     În vacanţă cu trenul! Chiar dacă circulă cu 40 de kilometri la oră, iar numărul călătorilor s-a redus drastic, CFR Călători vrea să-i convingă pe români să circule cu trenul şi şi-a deschis propriul stand la Târgul de Turism al României de la Romexpo.

Numărul de călători care circulă în fiecare an cu trenul a scăzut cu 5 – 7 % de la an la an. În aceste condiţii, CFR Călători a decis să încerce să încurajeze transportul feroviar, oferind preţuri mai mici şi abonamente speciale celor care îşi doresc o vacanţă cu trenul sau mai multe călătorii pe an.

Cea mai interesantă ofertă prezentată la Târgul de Turism care se desfăşoară până duminică la Romexpo constă în posibilitatea de închiriere a unui tren. O locomotivă cu două vagoane pot fi închiriate cu 20 de euro pe kilometru.

De ofertă pot beneficia agenţiile de turism, firmele sau chiar persoanele fizice care vor să organizeze o petrecere în tren.

Aproape 300 de firme din 24 de ţări îşi prezintă până duminică ofertele de vacanţă, iar în unele cazuri reducerile sunt şi de 40%.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza