full screen background image

Aura Urziceanu renunţă la cetăţenia română

Aura Urziceanu     Aura Urziceanu a luat o decizie radicală. Sătulă de jignirile aduse la adresa ei, artista, care trăieşte în SUA, vrea să renunţe la cetăţenia română. Decizia a venit după ce fostul ei impresar, Radu Muşetescu a acuzat-o că şi-a neglijat soţul, care se zbate între viaţă şi moarte. Cântăreaţa a răbufnit pe blogul personal şi a declarat că “românii sunt răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică”.

Aura Urziceanu a s-a dezlănţuit pe blogul personal: “După cinci ani de urâţenii, răutăţi şi aşa cum mi s-au înfăţişat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiţă de a-i înţelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conştiinţă, fără suflet, fără educaţie. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică! Sunt foarte periculoşi, că te aduc în stare să-i vânezi şi să-i împuşti! (…) Tocmai de aceea renunţ la cetăţenia română!“.

Aura Urziceanu s-a supărat prima dată atunci când s-a spus despre ea că ar fi de origine romă. La acea vreme mai mulţi colegi de generaţie au sărit în apărarea ei şi au reuşit să o liniştească. Acum, un alt scandal a umplut paharul. Radu Muşetescu, cel care i-a fost impresar mai bine de nouă ani, susţine că artista îşi neglijează complet soţul, care se zbate între viaţă şi moarte, potrivit agentiadepresamondena.ro. Această declaraţie a fost făcută la scurt timp după ce, fostul impresar a dezvăluit că Aura Urziceanu a fost obligată să se drogheze pe vremea când colabora cu celebrul Quincy Jones.

Auzind toate aceste acuzatii grave şi faptul că nimeni nu i-a mai sărit în apărare, Aura Urziceanu a răbufnit şi a spus că este sătulă ca românii să tot arunce cu noroi în ea.

Aura Urziceanu este cea mai cunoscută interpretă şi compozitoare de jazz din România. Cu o carieră strălucită în jazz, atât în Romînia, cât şi peste hotare, Aura Urziceanu are în palmares o scurtă colaborare cu celebrul Quincy Jones. Trilurile româncei noastre l-au cucerit iremediabil pe marele artist american.

comments

comments




Leave a Reply

avatar