full screen background image

Tânără furată de bani şi bijuterii, de o femeie care a “descântat-o”

bijuterii-aur-12     I.P.J. Suceava a fost sesizat, marţi, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras, unei tinere, bijuterii din aur şi bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, ieri, în intervalul orar 11.30– 12.00, în timp ce victima, de 24 de ani, din comuna Cornu Luncii, se afla în zona unui magazin din municipiul Suceava, împărţind pliante promoţionale, a fost acostată de o persoană de sex feminin, care, pentru faptul că i-a indicat unde se află o unitate medicală, s-a oferit să îi facă un descântec.

Astfel, după ce a reuşit să o convingă, femeia a pus într-o batistă banii și nişte bijuterii aparţinând victimei, înmânate personal de aceasta, a împăturit batista şi a pus-o în buzunarul persoanei vătămate, după care a plecat.

După aproximativ 10 minute, victima a constatat că în buzunar are doar o jumătate de batistă, nemaiavând asupra sa bunurile și banii, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar